Category Archives: Sin categoría

Workshops with native speakers

WORKSHOPS WITH NATIVE SPEAKERS

El passat 5 de novembre, realitzàrem el primer taller en anglès amb una mamà nadiva anglesa. Na Gemma Milligan, mare de la nostra alumna Amber Milligan de 4t B, ens va explicar detalls sobre una de les festivitats angleses més populars: Guy Fawkes Night! Els alumnes de 3r i 4t gaudiren de l’experiència d’escoltar la història d’aquesta festa de primera mà d’una persona de parla anglesa i després poguérem fer una manualitat relacionada amb aquest dia tan especial per als britànics. Descobriren qui és aquest personatge, el motiu de la celebració, el vocabulari més important i vàrem veure fotos de London durant la nit del 5 de novembre.

Aquest serà el primer d’una sèrie de tallers organitzats per l’equip d’anglès que se duran a terme durant aquest curs escolar i que pretén promoure aquesta llengua estrangera en situacions més reals. Thank you Gemma!

Música de la semana

 

Com ho pogut anar escoltant aquest curs hem substituit

el timbre que marca les sessions per una cançó diferent

cada vegada. Anirem informant de l’estil de cançons que

sonaran durant la mateixa semana i més endavant inten-

tarem donar participació a tota la comunitat educativa.

Na Catalina Company ens ha deixat

Avui és un dia molt trist pel Ceip Vora Mar. Na Catalina Company, una mestra, amiga i gran persona que ha dedicat gran part de la seva vida a aquesta escola, ens ha deixat.

El Centre li ha dedicat un espai per si amics, familiars, alumnes, pares, ex-alumnes i demés voleu venir a escriure unes paraules d’acomiadament.

 

L’horari del tanatori que ens han passat és avui divendres de 10’00 a 13’00 i de 16’00 a 19’00 al cementeri de Sa Pobla.

Catalina, descansa en pau.

T’enyorarem.

Ceip Vora Mar

« Older Entries