Arxiu de categories Sin categoría

PerCEIP Vora Mar

Intercanvi amb el CEIP Ponent

Durant aquest tercer trimestre els alumnes de 4rt de la nostra escola hem tengut el plaer a l’àrea d’English de realitzar un intercanvi amb l’escola Ceip Ponent d’Inca. La tasca ha consistit en escriure una carta a un company de l’altra escola sobre el nostre dia a dia IN ENGLISH. Així hem reforçat i li hem donat utilitat pràctica als continguts treballats a l’aula d’anglès. A great experience!!!

FOTOS

PerCEIP Vora Mar

Música de la semana

 

Com ho pogut anar escoltant aquest curs hem substituit

el timbre que marca les sessions per una cançó diferent

cada vegada. Anirem informant de l’estil de cançons que

sonaran durant la mateixa semana i més endavant inten-

tarem donar participació a tota la comunitat educativa.

PerCEIP Vora Mar

NADALES 2015

Dia 22 de Desembre celebràrem les tradicionales nadales a l’esglèsia de Can Picafort. Els membres de l’APIMA varen fer unes quantes fotos i videos per tenir un bon record!!

Aquí teniu un enllaç per poder veure ses fotos i els video

VIDEOS

 

PerCEIP Vora Mar

BENVINGUTS AL CURS 15-16

Benvolguts companys,

El Ceip Vora Mar vos dóna la benvinguda a aquest nou curs escolar. Arribam amb les piles carregades per començar amb molta il.lusió i ganes de fer feina nous projectes.

A partir d’avui anirem actualitzant la web per tal de fer més proper el nostre centre i pogueu estar ben informats de totes les novetats.

Salutacions cordials

CEIP VORAMAR

PerCEIP Vora Mar

Hidropark 3r Cicle

Dijous dia 18 de juny, els nines i nines de 5è i 6è passaren el dia a Hidropark per tal d’anar tancant aquest curs escolar i disfrutar dels darrers dies amb activitats diferents i refrescants.

Acabades les proves i amb les feines fetes segur que s’ho passaren d’allò més bé!!!

Aquí teniu un parell de fotos del que ha estat aquesta sortida!!!

IMG_4267

PD : A mesura que tenguem més fotos les anirem penjant.

PerCEIP Vora Mar

Creació d’una batucada

 batucadaAPIMA INFORMA:

Benvolguts pares i mares :

El motiu de la present és per informar-vos que havíem pensat crear en el poble una banda de batucada, aquesta ve coordinada per l’Associació Dimonis de Hiachat de Santa Margalida. Els interessats en participar-hi vos podeu inscriure a la consergeria del Centre . Es poden inscriure tant nins com pares o mares .La finalitat és crear en el poble una banda de batucada. Els dies d’assaig seran els divendres al pati de l’escola : començaran a les 18 hores i acabaran a les 19’30 . Teniu el mes de febrer per inscriure-vos-hi .El preu és de 40 euros de matrícula anual i després una mensualitat de 10 euros per persona .

PerCEIP Vora Mar

Pàgina en construcció

Benvolguts usuaris,

En aquests moments estam creant i dissenyant la web centre. A partir del 2n Trimestre ja estarà disponible. Esperam que vos agradi.

Disculpau les molèsties.