Arxiu de categories Notícies

PerCEIP Vora Mar

Cursa contra la Fam

Divendres 18 de maig els nins i nines del Ceip Voramar vàrem participar a la 21 ena CURSA CONTRA LA FAM que organitzà el nostre centre amb un èxit de participació total.

Alumnes, mestres pares i mares visqueren una diada molt especial on tots junts sota el lema TOTS SOM IMPORTANTS posarem de manifest la importància dels valors de la solidaritat i cooperació tan importants a la nostra societat i sobre els que hem decidit treballar al centre.

Va ser molt emocionant veure els més petits esforçant-se en donar una volta al camp, que fins i tot se’ls va quedar petit, o als més grans veurel’s amb la determinació d’arribar a aconseguir el nombre de voltes al que s’havien compromés.

Agrair també la implicació dels mestres essent també protagonistes d’aquesta cursa corrent amb els nins i participant de la prova. Sense vosaltres no seria lo mateix.

I fer una especial menció a tots els patrocinadors siga quina siga la seva aportació que amb la seva ajuda aconseguim que el món siga una mica millor i més just.

El doblers aconseguit enguany anirà per als projectes que té la ONG Accion contra el Hambre als camps de refugiats a Iraq i que com sabeu n’Ulises ens va venir a explicar al mes d’abril.

Molta més informació a la pagina web www.lacarreracontraelhambre.org

 

FOTOS

PerCEIP Vora Mar

ICAPE

Enhorabona als nins i nines de 5è del CEIP VORA MAR. Avui han anat a vendre al mercat d’Inca i ha estat tot un èxit! S’ho han passat beníssim!!!

FOTOS

PerCEIP Vora Mar

Estudiant els Oficis

  

Els alumnes de 2n estan estudiant els oficis. La setmana passada varen veure un vídeo d’IBE3 del programa “Gent de la Mar” on entrevistaren a un pescador de Can Picafort. El dia següent varen anar a visitar la seva barca i ens va explicar moltes coses del seu ofici. Vàrem aprendre molt!!!

PerCEIP Vora Mar

Dia de Crespells i Robiols

Avui els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è han dedicat gran part del dia a l’elaboració típica dels crespells de cada any. Enguany els tutors/es de 5è i 6è s’han atrevit a incorporar una variació gastronòmica també típica d’aquests dies, els robiols. Tant uns com els altres tenien bastant bon aspecte. Crec q seran boníssims.

FOTOS

PerCEIP Vora Mar

Visita a la Residència

Els alumnes de 3r A hem participat a 2 sessions intergeneracionals, duites a terme a la Residència de Persones Majors de Can Picafort, en el marc dels Tallers de Memòria i Habilitats Socials que organitza el Departament de Benestar i Drets Socials del Consell de Mallorca.

Hem pogut intercanviar experiències i compartir moments agradables amb els residents els dies 17 de febrer i 14 de març de 2018.

Aquest any hem treballat “Emocions”.

FOTOS DE LA VISITA

PerCEIP Vora Mar

Campionat de Balears de Karate i Kumites

 

Gran èxit del Club Deportiu Taosport en el campionat de Balears. En la categoria benjamin masculí de karate el nostra alumne Jaden Milligan s’ha proclamat campió de Balears. En aquesta mateixa categoria l’alumne Aaron Marin ha aconseguit la medalla de bronze.

En la categoria alevín femení, Karla Symmes ha obtingut la medalla de bronze i Emilie Bobella el subcampionat de Balears i Gemma Perelló un merescut quart lloc.

En la categoria d’alevin masculí Omar Symmes s’ha proclamat campió de Balears, Pepe Heinrich subcampió i Adrian Harzendorf medalla de bronze. També Noé Monje, Sergi Ferrer i Loann Tomás han duit a terme un grandíssim campionat.

A kumite menys de 30 kg. Karla Symmes ha aconseguit la medalla de bronze. També els kumiteros Pepe Heinrich, Adrian Harzendorf, Omar Symmes i Noé Monje estan progressant molt ràpidament.

En les finals escolars categories infantil i juvenil les nostres alumnes han aconseguit bons resultats. Julia Perelló ha aconseguit la medalla de bronze en la categoria infantil i en la categoria juvenil Aurora García també ha aconseguit la medalla de bronze.

Enhorabona a tots i a totes, esteis realitzant una molt bona feina.

 

Els alumnes del Club Deportiu Taosport tornen estar d’enhorabona. En la modalitat de katas el nostre club ha aconseguit estar en la part alta del medaller. En la modalitat de kumite el club està donant grans passes.