Arxiu de categories Notícies

PerCEIP Vora Mar

Visita a la Residència

Els alumnes de 3r A hem participat a 2 sessions intergeneracionals, duites a terme a la Residència de Persones Majors de Can Picafort, en el marc dels Tallers de Memòria i Habilitats Socials que organitza el Departament de Benestar i Drets Socials del Consell de Mallorca.

Hem pogut intercanviar experiències i compartir moments agradables amb els residents els dies 17 de febrer i 14 de març de 2018.

Aquest any hem treballat “Emocions”.

FOTOS DE LA VISITA

PerCEIP Vora Mar

Campionat de Balears de Karate i Kumites

 

Gran èxit del club deportiu Taosport en el campionat de Balears. En la categoria benjamin masculí de karate el nostra alumne Jaden Milligan s’ha proclamat campió de Balears. En aquesta mateixa categoria l’alumne Aaron Marin ha aconseguit la medalla de bronze.

En la categoria alevín femení, Karla Symmes ha obtingut la medalla de bronze i Emilie Bobella el subcampionat de Balears i Gemma Perelló un merescut quart lloc.

En la categoria d’alevin masculí Omar Symmes s’ha proclamat campió de Balears, Pepe Heinrich subcampió i Adrian Harzendorf medalla de bronze. També Noé Monje, Sergi Ferrer i Loann Tomás han duit a terme un grandíssim campionat.

A kumite menys de 30 kg. Karla Symmes ha aconseguit la medalla de bronze. També els kumiteros Pepe Heinrich, Adrian Harzendorf, Omar Symmes i Noé Monje estan progressant molt ràpidament.

En les finals escolars categories infantil i juvenil les nostres alumnes han aconseguit bons resultats. Julia Perelló ha aconseguit la medalla de bronze en la categoria infantil i en la categoria juvenil Aurora García també ha aconseguit la medalla de bronze.

Enhorabona a tots i a totes, esteis realitzant una molt bona feina.

PerCEIP Vora Mar

Absentisme escolar

Comunicació a la direcció del centre de desplaçament familiar temporal