Arxiu de categories Galeria

PerCEIP Vora Mar

Coves de Campanet i Fonts Ufanes

El passat 15 de febrer els nins de 4t del Ceip Voramar varen visitar les Coves de Campanet i les Fonts Ufanes. Han tengut molta de sort perque les han pogut veure brollar. El contacte amb la natura i l’experiència amb els companys feren d’aquest un dematí ben entretingut.

FOTOS

PerCEIP Vora Mar

5è. Visita a la Ràdio i a la Sala de Plens d’Alcúdia

El passat 14 de febrer, els alumnes de 5è del Ceip Voramar vàrem visitar Alcúdia Ràdio com a activitat organitzada dintre del projecte d’anglès i educació artística “English with All Senses”. Els alumnes varen poder veure de primera mà com se fa un programa de ràdio. També ens deixaren visitar les seves instal·lacions de l’emisora, vàrem poder conèixer la sala de plens de l’Ajuntament d’Alcudia i el seu funcionament i finalment vàrem poder veure quins elements té una unitat mòbil.

La rebuda va ser propera i el tracte excel·lent. Gràcies a tot l’equip d’Alcúdia Ràdio i als regidors de l’Ajuntament per la seva amabilitat.

FOTOS

PerCEIP Vora Mar

Visita al Parlament

Els alumnes de 6è han visitat el Parlament de les Illes Balears

FOTOS

PerCEIP Vora Mar

Workshops with native speakers

WORKSHOPS WITH NATIVE SPEAKERS

El passat 5 de novembre, realitzàrem el primer taller en anglès amb una mamà nadiva anglesa. Na Gemma Milligan, mare de la nostra alumna Amber Milligan de 4t B, ens va explicar detalls sobre una de les festivitats angleses més populars: Guy Fawkes Night! Els alumnes de 3r i 4t gaudiren de l’experiència d’escoltar la història d’aquesta festa de primera mà d’una persona de parla anglesa i després poguérem fer una manualitat relacionada amb aquest dia tan especial per als britànics. Descobriren qui és aquest personatge, el motiu de la celebració, el vocabulari més important i vàrem veure fotos de London durant la nit del 5 de novembre.

Aquest serà el primer d’una sèrie de tallers organitzats per l’equip d’anglès que se duran a terme durant aquest curs escolar i que pretén promoure aquesta llengua estrangera en situacions més reals. Thank you Gemma!

PerCEIP Vora Mar

Teatre en Anglès 5è i 6è

Sortida a  l’auditori de Santa Margalida dels alumnes de 5è i 6è per veure una obra de teatre en anglès.