Arxiu de categories Segon cicle

PerCEIP Vora Mar

LLibres de repàs d’anglès per a l’estiu

Hi everyone! Per repasar aquest estiu algunes de les coses treballades al llarg del curs, aquí vos recomanam un llibre molt divertit i dinàmic, on trobareu tot tipus d’activitats per poder fer feina diferents habilitats d’English:

Per 4rt: Oxford Holiday English (4rt Primària)

Per 3r: Oxford Holiday English (3r Primària)

Tot dos de l’editorial Oxford.

PerCEIP Vora Mar

Painting Easter Eggs

EASTER

 

 

3rd B  GRADE

3rd B GRADE

Easter is a fantastic time for painting Easter eggs. The 3rd grade and the 4th grade students have been decorating and painting foam eggs and then they took them home to share with their families.

Pasqua és una època meravellosa per decorar ous de pasqua. Els alumnes de 3r i 4rt varen pintar ous de suro i desprès se’ls varen emportar a casa per compartir amb les famílies.

 

20160318_123544_resized

The students at the classroom

PerCEIP Vora Mar

Pointillism

 

During this second term, 2nd cycle students have been working pointillism in arts and crafts.

20160308_135055_resized

1r Premi

 

20160308_135102_resized

2n Premi

 

They made a picture using fel-tip pens. Their creations were wonderful and some of the works were really creative. The school gave them a prize, there were a first and a second winner. They received a watercolours box for using at home.

Durant aquest segon trimestre, els alumnes han treballat amb la tècnica del puntillisme a l’àrea de plàstica. Les seves creacions han estan molt imaginatives. L’escola ha entregat dos premis.

20160302_132237_resized

Guanyadora 2n Premi

 

20160302_132221_resized

Guanyadora 1r Premi

20160308_135108_resized20160308_104124_resized

 

 

20160308_104120_resized

 

20160308_135112_resized

 

PerCEIP Vora Mar

NADALES 2015

Dia 22 de Desembre celebràrem les tradicionales nadales a l’esglèsia de Can Picafort. Els membres de l’APIMA varen fer unes quantes fotos i videos per tenir un bon record!!

Aquí teniu un enllaç per poder veure ses fotos i els video

VIDEOS

 

PerCEIP Vora Mar

Celebram el dia del llibre

Dijous 23 i divendres 24 d’abril celebràrem el dia del llibre. Ho férem de diferents maneres i amb diverses activitats.

Contàrem contes en  català, en castellà i en anglès!! Visitàrem l’exposició de llibres a la plaça Cervantes, realitzàrem tallers i manualitats com la realització de punts de llibres, participàrem en un gimcana cultural dins el centre, cercàrem i llegirem poesies,  representàrem 5 Rondalles mallorquines….

Van ser unes activitats molt enriquidores i dinàmiques. Ens divertírem moltíssim!!

Aquí teniu un grapat de fotos que resumeixen el que van ser aquests dos dies

 

IMG_2532

 

PerCEIP Vora Mar

El 2n Cicle fan crespells

Els nins i nines de 2n cicle ham fet un taller de  crespells típics d’aquestes festes!! Les mestres i alumnes han elaborat la massa i llavors en petits grups han donat forma als crespells!!

Les famílies han col·laborat enfornant els crespells a casa!!

Han sortit boníssim!!

 

Aquí teniu un recull del què ha estat aquest taller!!

FOTOS

PerCEIP Vora Mar

Sortida a Natura Parc

El passat dia 12 de març els alumnes de 4rt varen anar d’excursió a Natura Parc, on veren animals autòctons i d’altres indrets del món. Varen conèixer els perills que troben aquests animals en el seu entorn!! va ser molt interessant!!

Aquí teniu un recull de fotos

 FOTOS

 

PerCEIP Vora Mar

Carnestoltes arriba a l’escola

Avui, dimarts dia 17 de febrer, hem celebrat la festa de carnestoltes. La rueta que teníem prevista realitzar s’ha hagut de suspendre per les condicions meteorològiques. Ha plogut quasi tot el dematí, però això no ha estat un impediment per celebrar la festa.

La Batucada i els tutors han dinamitzat el dematí per tal que fos un dia de festa, diferent a la resta de dies. Els passadissos del centre i les aules s’han convertit per un dia en un escenari de disfresses, tambors, colors i balls.

A les 11:30 l’APIMA ha repartit a tot el centre una xocolatada ben calenta i un bon  tros d’ensaïmada. Gràcies a tots ells.

A les 12:30 El Rei Carnestoltes i “La Jaia Corema” s’han endinsat en un combat apassionat de vida o mort, guanyant com no podia ser d’una altra manera “La Jaia Corema”. S’aprofita així per acomiadar El Rei Carnestoltes i donar la benvinguda a les setmanes que avancen la Quaresma i la festa de Pasqua.

 

Aquí teniu un grapat de fotos

Esperam que vos  agradin

FOTOS