Arxiu de categories Infantil

PerCEIP Vora Mar

INFORMACIÓ EDUCACIÓ INFANTIL CURS 2016/17

Benvolguts pares, mares i tutors,

Al següent enllaç trobareu tota la informació necessària per començar el curs 16-17

 

INFORMACIO GENERAL INFANTIL CURS 16-17

PerCEIP Vora Mar

NADALES 2015

Dia 22 de Desembre celebràrem les tradicionales nadales a l’esglèsia de Can Picafort. Els membres de l’APIMA varen fer unes quantes fotos i videos per tenir un bon record!!

Aquí teniu un enllaç per poder veure ses fotos i els video

VIDEOS

 

PerCEIP Vora Mar

REUNIÓ INFORMATIVA 3 ANYS

Vos volem informar que el proper dijous dia 10 de setembre a les 9:30 hi haurà una reunió informativa per als pares de tots els alumnes que hagin de començar 4rt d’Infantil (3 anys).

És important la vostra assistència ja que es tractaran temes que fan referència al funcionament del centre i dels grups on estan assignats els vostres fills/es.

La reunió es farà a les aules d’Infantil.

Informar-vos també que de l’11 al 18 de setembre hi haurà el periode d’adaptació. Es faran 2 torns o 2 grups:

– de 9:00 a 10:30   i

– de 11:00 a 12:30

Atentament

CEIP VORAMAR

PerCEIP Vora Mar

Portes obertes per als pares dels propers nins de 3 anys

Dia 11 de juny a les 13:00 visita a l’escola dels pares dels alumnes de 3 anys del proper curs 2015-2016

PerCEIP Vora Mar

Celebram el dia del llibre

Dijous 23 i divendres 24 d’abril celebràrem el dia del llibre. Ho férem de diferents maneres i amb diverses activitats.

Contàrem contes en  català, en castellà i en anglès!! Visitàrem l’exposició de llibres a la plaça Cervantes, realitzàrem tallers i manualitats com la realització de punts de llibres, participàrem en un gimcana cultural dins el centre, cercàrem i llegirem poesies,  representàrem 5 Rondalles mallorquines….

Van ser unes activitats molt enriquidores i dinàmiques. Ens divertírem moltíssim!!

Aquí teniu un grapat de fotos que resumeixen el que van ser aquests dos dies

 

IMG_2532

 

PerCEIP Vora Mar

La Jaia Corema arriba a Infantil

Una senyora amb 2 braços, 7 cames, nas gros i peus petits ens ha visitat a Infantil. Era la Jaia Corema i ha venguda carregada de regals. Un per cada grup. Ens ha dit que cada divendres vendrà i que li podrem llevar una cama…….. Quina cosa més rara, però ens ha agradat!!!!

Si pitjau damunt la imatge veureu un parell de fotos

IMG_0962

PerCEIP Vora Mar

Carnestoltes arriba a l’escola

Avui, dimarts dia 17 de febrer, hem celebrat la festa de carnestoltes. La rueta que teníem prevista realitzar s’ha hagut de suspendre per les condicions meteorològiques. Ha plogut quasi tot el dematí, però això no ha estat un impediment per celebrar la festa.

La Batucada i els tutors han dinamitzat el dematí per tal que fos un dia de festa, diferent a la resta de dies. Els passadissos del centre i les aules s’han convertit per un dia en un escenari de disfresses, tambors, colors i balls.

A les 11:30 l’APIMA ha repartit a tot el centre una xocolatada ben calenta i un bon  tros d’ensaïmada. Gràcies a tots ells.

A les 12:30 El Rei Carnestoltes i “La Jaia Corema” s’han endinsat en un combat apassionat de vida o mort, guanyant com no podia ser d’una altra manera “La Jaia Corema”. S’aprofita així per acomiadar El Rei Carnestoltes i donar la benvinguda a les setmanes que avancen la Quaresma i la festa de Pasqua.

 

Aquí teniu un grapat de fotos

Esperam que vos  agradin

FOTOS

PerCEIP Vora Mar

El Rei Carnestoltes arriba a Infantil

Dijous dia 12 va arribar El Rei carnestoltes al pati d’Infantil. Va arribar acompanyat d’una parella de tambors que anunciaven la seva arribada.

El Rei Carnestoltes ens va comunicar que per divendres havíem de dur alguna cosa pel cap. Qualsevol  prenda o cosa decorativa que fes festa. També ens va dir que a qui no ho dugués, li pintaríem la cara!!!

Divendres va tornar, va pintar la cara a tots aquells q no havien duit res pel cap (que varen ser molt poquets ) i va anunciar que per dilluns havíem de dur una cosa pel cap + la cara pintada.

 

Mirau quines fotos més xules

foto petita