Category Archives: Infantil

REUNIÓ INFORMATIVA 3 ANYS

Vos volem informar que el proper dijous dia 10 de setembre a les 9:30 hi haurà una reunió informativa per als pares de tots els alumnes que hagin de començar 4rt d’Infantil (3 anys).

És important la vostra assistència ja que es tractaran temes que fan referència al funcionament del centre i dels grups on estan assignats els vostres fills/es.

La reunió es farà a les aules d’Infantil.

Informar-vos també que de l’11 al 18 de setembre hi haurà el periode d’adaptació. Es faran 2 torns o 2 grups:

– de 9:00 a 10:30   i

– de 11:00 a 12:30

Atentament

CEIP VORAMAR

Llibres i material curs 15-16

Benvolguts pares,

Vos adjuntam el llistat de LLIBRES i MATERIAL que necessitaran els vostres fills per al curs 15-16.

LLIBRES I MATERIAL INFANTIL

LLISTAT LLBRES 1r DE PRIMÀRIA

LLISTAT LLIBRES 2n DE PRIMÀRIA

LLISTAT LLIBRES 3r DE PRIMÀRIA

LLISTAT LLIBRES 4rt DE PRIMÀRIA

LLISTAT LLIBRES 5è DE PRIMÀRIA

LLISTAT LLIBRES 6è DE PRIMÀRIA

MATERIAL PRIMER DE PRIMÀRIA

MATERIAL SEGON DE PRIMÀRIA

MATERIAL TERCER I QUART DE PRIMÀRIA

MATERIAL CINQUÈ I SISÈ DE PRIMÀRIA

 

 

Celebram el dia del llibre

Dijous 23 i divendres 24 d’abril celebràrem el dia del llibre. Ho férem de diferents maneres i amb diverses activitats.

Contàrem contes en  català, en castellà i en anglès!! Visitàrem l’exposició de llibres a la plaça Cervantes, realitzàrem tallers i manualitats com la realització de punts de llibres, participàrem en un gimcana cultural dins el centre, cercàrem i llegirem poesies,  representàrem 5 Rondalles mallorquines….

Van ser unes activitats molt enriquidores i dinàmiques. Ens divertírem moltíssim!!

Aquí teniu un grapat de fotos que resumeixen el que van ser aquests dos dies

 

IMG_2532

 

La Jaia Corema arriba a Infantil

Una senyora amb 2 braços, 7 cames, nas gros i peus petits ens ha visitat a Infantil. Era la Jaia Corema i ha venguda carregada de regals. Un per cada grup. Ens ha dit que cada divendres vendrà i que li podrem llevar una cama…….. Quina cosa més rara, però ens ha agradat!!!!

Si pitjau damunt la imatge veureu un parell de fotos

IMG_0962

Carnestoltes arriba a l’escola

Avui, dimarts dia 17 de febrer, hem celebrat la festa de carnestoltes. La rueta que teníem prevista realitzar s’ha hagut de suspendre per les condicions meteorològiques. Ha plogut quasi tot el dematí, però això no ha estat un impediment per celebrar la festa.

La Batucada i els tutors han dinamitzat el dematí per tal que fos un dia de festa, diferent a la resta de dies. Els passadissos del centre i les aules s’han convertit per un dia en un escenari de disfresses, tambors, colors i balls.

A les 11:30 l’APIMA ha repartit a tot el centre una xocolatada ben calenta i un bon  tros d’ensaïmada. Gràcies a tots ells.

A les 12:30 El Rei Carnestoltes i “La Jaia Corema” s’han endinsat en un combat apassionat de vida o mort, guanyant com no podia ser d’una altra manera “La Jaia Corema”. S’aprofita així per acomiadar El Rei Carnestoltes i donar la benvinguda a les setmanes que avancen la Quaresma i la festa de Pasqua.

 

Aquí teniu un grapat de fotos

Esperam que vos  agradin

FOTOS

El Rei Carnestoltes arriba a Infantil

Dijous dia 12 va arribar El Rei carnestoltes al pati d’Infantil. Va arribar acompanyat d’una parella de tambors que anunciaven la seva arribada.

El Rei Carnestoltes ens va comunicar que per divendres havíem de dur alguna cosa pel cap. Qualsevol  prenda o cosa decorativa que fes festa. També ens va dir que a qui no ho dugués, li pintaríem la cara!!!

Divendres va tornar, va pintar la cara a tots aquells q no havien duit res pel cap (que varen ser molt poquets ) i va anunciar que per dilluns havíem de dur una cosa pel cap + la cara pintada.

 

Mirau quines fotos més xules

foto petita

« Older Entries