Workshops with native speakers

PerCEIP Vora Mar

Workshops with native speakers

WORKSHOPS WITH NATIVE SPEAKERS

El passat 5 de novembre, realitzàrem el primer taller en anglès amb una mamà nadiva anglesa. Na Gemma Milligan, mare de la nostra alumna Amber Milligan de 4t B, ens va explicar detalls sobre una de les festivitats angleses més populars: Guy Fawkes Night! Els alumnes de 3r i 4t gaudiren de l’experiència d’escoltar la història d’aquesta festa de primera mà d’una persona de parla anglesa i després poguérem fer una manualitat relacionada amb aquest dia tan especial per als britànics. Descobriren qui és aquest personatge, el motiu de la celebració, el vocabulari més important i vàrem veure fotos de London durant la nit del 5 de novembre.

Aquest serà el primer d’una sèrie de tallers organitzats per l’equip d’anglès que se duran a terme durant aquest curs escolar i que pretén promoure aquesta llengua estrangera en situacions més reals. Thank you Gemma!

Quant a l'autor

CEIP Vora Mar administrator