5è. Visita a la Ràdio i a la Sala de Plens d’Alcúdia

PerCEIP Vora Mar

5è. Visita a la Ràdio i a la Sala de Plens d’Alcúdia

El passat 14 de febrer, els alumnes de 5è del Ceip Voramar vàrem visitar Alcúdia Ràdio com a activitat organitzada dintre del projecte d’anglès i educació artística “English with All Senses”. Els alumnes varen poder veure de primera mà com se fa un programa de ràdio. També ens deixaren visitar les seves instal·lacions de l’emisora, vàrem poder conèixer la sala de plens de l’Ajuntament d’Alcudia i el seu funcionament i finalment vàrem poder veure quins elements té una unitat mòbil.

La rebuda va ser propera i el tracte excel·lent. Gràcies a tot l’equip d’Alcúdia Ràdio i als regidors de l’Ajuntament per la seva amabilitat.

FOTOS

Quant a l'autor

CEIP Vora Mar administrator