Campionat de Balears de Karate i Kumites

PerCEIP Vora Mar

Campionat de Balears de Karate i Kumites

 

Gran èxit del Club Deportiu Taosport en el campionat de Balears. En la categoria benjamin masculí de karate el nostra alumne Jaden Milligan s’ha proclamat campió de Balears. En aquesta mateixa categoria l’alumne Aaron Marin ha aconseguit la medalla de bronze.

En la categoria alevín femení, Karla Symmes ha obtingut la medalla de bronze i Emilie Bobella el subcampionat de Balears i Gemma Perelló un merescut quart lloc.

En la categoria d’alevin masculí Omar Symmes s’ha proclamat campió de Balears, Pepe Heinrich subcampió i Adrian Harzendorf medalla de bronze. També Noé Monje, Sergi Ferrer i Loann Tomás han duit a terme un grandíssim campionat.

A kumite menys de 30 kg. Karla Symmes ha aconseguit la medalla de bronze. També els kumiteros Pepe Heinrich, Adrian Harzendorf, Omar Symmes i Noé Monje estan progressant molt ràpidament.

En les finals escolars categories infantil i juvenil les nostres alumnes han aconseguit bons resultats. Julia Perelló ha aconseguit la medalla de bronze en la categoria infantil i en la categoria juvenil Aurora García també ha aconseguit la medalla de bronze.

Enhorabona a tots i a totes, esteis realitzant una molt bona feina.

 

Els alumnes del Club Deportiu Taosport tornen estar d’enhorabona. En la modalitat de katas el nostre club ha aconseguit estar en la part alta del medaller. En la modalitat de kumite el club està donant grans passes.

Quant a l'autor

CEIP Vora Mar administrator