Cursa contra la Fam

PerCEIP Vora Mar

Cursa contra la Fam

Divendres 18 de maig els nins i nines del Ceip Voramar vàrem participar a la 21 ena CURSA CONTRA LA FAM que organitzà el nostre centre amb un èxit de participació total.

Alumnes, mestres pares i mares visqueren una diada molt especial on tots junts sota el lema TOTS SOM IMPORTANTS posarem de manifest la importància dels valors de la solidaritat i cooperació tan importants a la nostra societat i sobre els que hem decidit treballar al centre.

Va ser molt emocionant veure els més petits esforçant-se en donar una volta al camp, que fins i tot se’ls va quedar petit, o als més grans veurel’s amb la determinació d’arribar a aconseguir el nombre de voltes al que s’havien compromés.

Agrair també la implicació dels mestres essent també protagonistes d’aquesta cursa corrent amb els nins i participant de la prova. Sense vosaltres no seria lo mateix.

I fer una especial menció a tots els patrocinadors siga quina siga la seva aportació que amb la seva ajuda aconseguim que el món siga una mica millor i més just.

El doblers aconseguit enguany anirà per als projectes que té la ONG Accion contra el Hambre als camps de refugiats a Iraq i que com sabeu n’Ulises ens va venir a explicar al mes d’abril.

Molta més informació a la pagina web www.lacarreracontraelhambre.org

 

FOTOS

Quant a l'autor

CEIP Vora Mar administrator