Acampada a Hipocampo

PerCEIP Vora Mar

Acampada a Hipocampo

Els nins i nines de 1r i 2n anàrem dos dies d’acampada a Hipocampo.

Partírem dimecres dia 20 de maig i tornàrem dijous dia 21. Varen ser dos dies i una nit plens d’activitats, tallers i emocions en unes instal.lacions fantàstiques, situades a Cala Domingos.

Ens va quedar pendent poder disfrutar de les activitats d’aigua, com ara: anar a la platja, a la piscina, jugar amb globus d’aigua, que per culpa del mal temps no poguérem fer i que quedaran pendent per l’any que ve.

Els monitors que allà ens ajudaren foren un 10!!!, les istal.lacions un 11!!! i els alumnes un 12!! Tots es portaren súper bé. Alguns tengueren una mica d’enyorança en determinades hores, altres tenien mal de panxa a l’ hora d’anar a dormir!!! Res que el cansament i la son no arreglassin!! a les 23:00 tots dormien com a troncs!!!

Fantàstics dies, inoblidables i divertits!!

Aquí teniu un recull de fotos

IMG_3268

Quant a l'autor

CEIP Vora Mar administrator